HR en Legal

Ondersteuning nodig bij HR?

Wij nemen graag een deel uit handen.

Happy ArboCoach werkt samen met arbeidsjurist Jean Lemmens

De meeste organisaties hebben ook ondersteuning nodig van een HR jurist die hun laagdrempelig kan begeleiden. Voor HR gerelateerde zaken werkt Happy Arbocoach samen met arbeidsjurist Jean Lemmens van Ontslag Center en HR-center. Hij is to the point en meedenkend. Zijn hulp kan een aanvulling zijn op ARBO & HR.

HR ondersteuning

Wij bieden hoogwaardige ondersteuning op het gebied van Personeelszaken, Re-integratie, Outplacement, Werving & Selectie en hanteren een persoonlijke, no-nonsense aanpak, waarin onze adviezen eerlijk, helder, betaalbaar en deskundig zijn.

Jean Lemmens

Arbeidsrecht

Jean is daarnaast gespecialiseerd in arbeidsrecht en kan jullie organisatie bijstaan in alle facetten van het arbeidsrecht.
Denk hierbij aan advies en ondersteuning in al je arbeidsrechtelijke vraagstukken inzake de huidige Wet arbeidsmarkt in balans (per 1 januari 2020), (dreigende) arbeidsconflicten, reorganisaties, faillissementen, concurrentie- en relatiebeding, vaststellingsovereenkomst, re-integratie, het opstellen van arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden, disfunctionerende en/of zieke werknemers, overige bedingen, CAO, overgang van onderneming, opstellen en voeren (kort gedingprocedure) loonvordering, opstellen- en voeren van een dagvaardingsprocedure, opstellen van een verzoek- en verweerschrift enz.

Tevens kan hij de organisatie voorzien van de actuele ontwikkelingen en vraagstukken betreffende corona en arbeidsrecht.

Arbeidsmediator happy arbocoach

Arbeidsmediation

Mediation is een vertrouwelijke, en vrijwillige vorm van conflictoplossing, middels een mediationovereenkomst, waarbij werkgever en werknemer, onder begeleiding van een onafhankelijke mediator, het (arbeids)conflict oplost. Dit betekent dat beide partijen en ook de mediator aan derden geen mededelingen mogen doen wat er tijdens de mediationgesprekken besloten is.

Door deze geheimhouding kunnen beide partijen open met elkaar praten zonder het risico te lopen dat de andere partij de inhoud van de gesprekken met derden bespreekt of hierover mededelingen doet. Mediation bestaat vaak uit één of een aantal gesprekken waarin partijen samen tot de kern van het geschil proberen door te dringen en oplossingen. De voordelen van mediation in vergelijking met een gerechtelijke procedure zijn de snelheid, kosten, inspraak en informeel van aard.

Meer informatie aanvragen

Meer informatie aanvragen over ondersteuning op het gebied van HR en Legal

Privacy verklaring

9 + 5 =

App openen
Hallo,

Waarmee kan ik je helpen?