Opleidingscoördinator

Geen tijd om
ARBO zaken te regelen?

Ik neem graag een deel uit handen!

ARBO trainingen en aanverwanten

Ik zie regelmatig dat er in organisaties te weinig tijd beschikbaar is om de Arbo trainingen en aanverwanten te regelen. Je moet dan denken aan het organiseren van trainingen die nodig zijn zoals Bedrijfshulpverlening, EHBO, Interne transportmiddelen, VCA, ADR, Fysieke belasting, Leefstijl, Code-95 trainingen en eventuele maatwerktrainingen. Daarnaast dienen ook jaarlijks de brandblusmiddelen en de EHBO koffers gekeurd te worden. Er dient ook een actuele Risico-inventarisatie te zijn die de basis vormt van het geheel. Er zal een ontruimingsplan, en ontruimingsplattegronden aanwezig moeten zijn. Er moet een jaarlijkse ontruimingsoefening geoefend worden, hoe ga je dit doen? Dit alles vergt veel tijd om de juiste partij te vinden om dit goed op te zetten. Ik kan de organisatie hiermee van dienst zijn.

Wat kunnen wij voor jou uit handen nemen?

E

Bedrijfshulpverlening

E

EHBO

E

Interne transportmiddelen

E

VCA

E

ADR

E

Fysieke belasting

E

Leefstijl

E

Code-95 trainingen

E

Eventuele maatwerktrainingen

Ik help jullie graag met de ARBO zaken!

Zelf heb ik gewerkt als recruiter bij een groot landelijk uitzendbureau. Daar was ik zelf medeverantwoordelijk voor een vestiging. Omdat ik veel bedrijven heb mogen bezoeken van fabriek tot kantoren en mede door het persoonlijk contact met de sollicitanten heeft me dit veel inzicht gegeven in het bedrijfsleven. Daarna ben ik 19 jaar werkzaam geweest bij een opleidingscentrum. Daar heb ik veel mogen leren en was ik het aanspreekpunt voor vele bedrijven die ik adviseerde op het gebied van Arbo en Veiligheid. Het geeft zoveel voldoening om bedrijven hierin te helpen zodat je je zelf kunt bezig houden met je eigen corebusiness. Het persoonlijke contact is belangrijk zodat ik snel merk wat nog nodig is en hoe we dat vorm kunnen geven in de organisatie.

R

Eén aanspreekpunt

R

Samenwerking met gekwalificeerde opleiders door het hele land

R

Trainingen op maat

R

Persoonlijk contact

Ervaringen van anderen

Ik heb Olga mogen leren kennen als een zeer vriendelijke, correcte en punctuele dame. Olga komt haar afspraken na, is betrouwbaar en reageert binnen korte termijn op vragen/mail. Ze is altijd zeer geïnteresseerd in de mens, dit vind ik haar grote kracht. Zaken doen met Olga voelt niet als werk maar als een feestje!
P.

Dankjewel voor jouw vriendelijkheid, deskundigheid en toewijding. Wij hebben elkaar vooral leren kennen bij het geven van de cursus preventiemedewerker door heel het land.
Het waren pittige dagen toen, maar het plezier in het lesgeven maakte alles goed.
Je hebt je al jaren bezig gehouden met arbeidsomstandigheden in brede zin, dus dit gaat je zeker lukken.

J.

Praktische informatie

Ieder bedrijf is anders en heeft iets anders nodig – van kantoor, zorginstelling, winkel, productie groot of klein!

Ik ga graag met je in gesprek over je Arbo zaken. We kunnen dan afstemmen wat voor jou wenselijk is en hoe ik je hiermee kan helpen. Dit kan eenmalig of op regelmatige basis zijn om een goede fundering neer te zetten zodat je hier zelf mee verder kunt. Voor de ene organisatie betekent dit het coördineren van één cursus, terwijl ik voor de andere organisatie de hele ARBO basis neerleg met alles wat daarbij komt kijken. Net wat wenselijk is en hoe het verloopt. Ik vind het prettig om hier samen over in gesprek te blijven. Ook als het anders gaat dan vooraf gedacht ben ik hierin flexibel.

Ik werk in heel Nederland dit kan op jou locatie zijn maar bv ook vanuit thuis. Dit is in wederzijds overleg.

Tarieven

Alle werkzaamheden zijn volledig op maat.

Uurtarief
Uurtarief op aanvraag

Reiskosten vergoeding
€0,35 km

Meer informatie aanvragen

Interesse? Dan ga ik graag met je in gesprek, als de klik er is van beide partijen dan kunnen we het vervolgtraject samen afstemmen zodat ik een passende offerte kan maken.

Privacy verklaring

8 + 1 =

App openen
Hallo,

Waarmee kan ik je helpen?