Compleet pakket zoals BHV, VCA, Heftruck etc.

Ik werk samen met meerdere gekwalificeerde opleiders in het gehele land

Daardoor kunnen we bijna alle opleidingen, totaalpakket aanbieden.

Aan welke trainingen moet je dan denken?

Je moet dan denken aan de volgende trainingen:
Bedrijfshulpverlener, AED, EHBO, Kleine Blusmiddelen, VCA, VCA examen, Interne transportmiddelen zoals Heftruck, Reachtruck, Palletwagen, Hoogwerker, NEN 3140, digitale tachograaf, Lading zekeren, Veevervoer, Agressie & Ongewenst gedrag etc. en maatwerk.

Trainingen

E

Bedrijfshulpverlener

E

AED

E

EHBO

E

Kleine blusmiddelen

E

VCA

E

VCA examen

E

Interne transportmiddelen zoals Heftruck, Reachtruck, Palletwagen, Hoogwerker

E

NEN 3140

E

Digitale tachograaf

E

Lading zekeren

E

Veevervoer

E

En maatwerk..

Olga Giesendorf

Happy ArboCoach is CCV en NIBHV erkend opleider

Ik ben Olga. Mijn passie is training geven. Ik geef trainingen die bij mij passen, daar ga ik voor.

Ik vind het een uitdaging om lesstof over te brengen op een leuke en interactieve manier, zodat het ook echt een plezierige en leerzame dag wordt.
Ik vind persoonlijke aandacht voor de organisatie en de deelnemers belangrijk. Echt even tijd maken als er een individuele en persoonlijke vraag gesteld wordt in de pauze of na de lesdag, dat is waar ik voor sta!

Ik krijg vaak te horen: “deze dag heeft me toch meer geleerd dan ik van tevoren had gedacht.” Daar doe ik het voor, dit geeft me de motivatie om mijn kennis verder te kunnen delen met de cursisten zodat ze er zelf mee aan de slag kunnen.

Ik werk samen met meerdere gekwalificeerde opleiders in het gehele land. Daardoor kunnen we bijna alle opleidingen, totaalpakket aanbieden.

Je moet dan denken aan de volgende trainingen:
Bedrijfshulpverlener, AED, EHBO, Kleine Blusmiddelen, VCA, Interne transportmiddelen, NEN 3140, digitale tachograaf, Lading zekeren, Veevervoer en maatwerk.

R

Eén aanspreekpunt

R

Samenwerking met gekwalificeerde opleiders door het hele land

R

Trainingen op maat

R

Persoonlijk contact

Ervaringen van anderen

Ik heb Olga mogen leren kennen als een zeer vriendelijke, correcte en punctuele dame. Olga komt haar afspraken na, is betrouwbaar en reageert binnen korte termijn op vragen/mail. Ze is altijd zeer geïnteresseerd in de mens, dit vind ik haar grote kracht. Zaken doen met Olga voelt niet als werk maar als een feestje!
P.

Dankjewel voor jouw vriendelijkheid, deskundigheid en toewijding. Wij hebben elkaar vooral leren kennen bij het geven van de cursus preventiemedewerker door heel het land.
Het waren pittige dagen toen, maar het plezier in het lesgeven maakte alles goed.
Je hebt je al jaren bezig gehouden met arbeidsomstandigheden in brede zin, dus dit gaat je zeker lukken.

J.

Meer informatie aanvragen

Heb ik het vertrouwen gewekt om je van dienst te mogen zijn? Neem dan vrijblijvend contact met me op!

Privacy verklaring

10 + 15 =

App openen
Hallo,

Waarmee kan ik je helpen?